Nieuwe collectie voorjaar 2021

Shop onze voorjaarscollectie 2021! Bij Verhulst zijn we helemaal klaar voor voor de lente. Bekijk de complete collectie voor het voorjaar daarom nu op onze website! Er is weer hard gewerkt om een collectie neer te zetten die zowel modieus als onwijs comfortabel is. Want wij geloven dat iedere voet een passende schoen verdient. Daarom hebben al onze modellen een uitneembaar voetbed. Zo kun je onze schoenen ook dragen met een eigen steunzool. Daarnaast zorgen onze wijdtematen ervoor dat ook de bredere voet comfortabele schoenen kan dragen. Heb jij de collectie al in de winkels zien liggen? Dus geniet van je vrijheid en loop het avontuur tegemoet op deze modieuze én comfortabele schoenen van Verhulst Shoes.
Ontdek

Bekijk nu onze najaarscollectie!

Het is september en bijna herfst, wij zijn al helemaal klaar voor het najaar. Bekijk snel onze toffe najaarscollectie! Er is weer hard gewerkt om een collectie neer te zetten die zowel modieus als onwijs comfortabel is. Want wij geloven dat iedere voet een passende schoen verdient. Daarom hebben al onze modellen een uitneembaar voetbed. Zo kun je onze schoenen ook dragen met een eigen steunzool. Daarnaast zorgen onze wijdtematen ervoor dat ook de bredere voet comfortabele schoenen kan dragen. Heb jij de collectie al in de winkels zien liggen? Dus geniet van je vrijheid en loop het avontuur tegemoet op deze modieuze én comfortabele schoenen van Verhulst Shoes.
Ontdek

Schoenen shoppen in tijden van het coronavirus? Jazeker!

Geld blijven uitgeven is belangrijk, zeker in deze tijden. Maar hoe doe je dit op een goede en veilige manier? Er zijn genoeg mogelijkheden om je lokale schoenenwinkel een handje te helpen!
Ontdek

Shop onze voorjaarscollectie 2020!

Bij Verhulst zijn we helemaal klaar voor voor de lente. Bekijk de complete collectie voor het voorjaar daarom nu op onze website!
Ontdek

Was je voetbedden voor aanhoudende frisheid

Wist jij dat de voetbedden van Verhulst wasbaar zijn? Je kunt deze dus eens in de zoveel tijd wassen om ze fris en schoon te houden. Maar onze voetbedden hebben nog veel meer mooie eigenschappen.
Ontdek

Feestelijke inspiratie

December is een feestelijke maand. En tijdens de feestdagen wil je vaak net wat meer aandacht aan je outfit besteden dan anders. Daarom zetten wij de feestelijkste Verhulst modellen voor je op een rijtje!
Ontdek

Wat te doen met je schoenendoos?

Je herkent het wel. Je hebt nieuwe schoenen gekocht maar de schoenendoos blijft nog weken rondslingeren in huis. Wij delen wat leuke bestemmingen voor de doos. Laat je creativiteit de vrije loop.
Ontdek

Inspiratie voor het najaar

Nog geen besluit genomen welk model je favoriet is? In dit filmpje laten we de populairste modellen van Verhulst aan je zien!
Ontdek

Winnaressen van de Verhulst Zomer Actie

Afgelopen maanden stonden in het teken van de Verhulst Zomer Actie. We kregen 20 leuke inzendingen binnen en daar werden wij erg blij van! Kijk snel verder om te zien welke foto's een prijs hebben gewonnen.
Ontdek

Schoenentrends voor najaar 2019

De ‘r’ zit weer in de maand. Dat wil zeggen dat het najaar echt is begonnen! Ben jij nog op zoek naar de perfecte schoenen voor komende maanden? Wij zetten de trends voor je op een rijtje.
Ontdek
Divide