De mooiste schoenen voor de Paasdagen

De Paasdagen staan voor de deur, een goed moment om jezelf te trakteren op een paar nieuwe schoenen. Want je wil er natuurlijk wel op je Paasbest uitzien!
Ontdek

Shop nu onze voorjaarscollectie!

We hebben al een heerlijk voorproefje van het voorjaar gehad. Genoeg om in de stemming te komen voor de nieuwe Verhulst collectie, die vanaf nu te bekijken én te koop is. Heb jij de collectie al in de winkels zien liggen?
Ontdek

Mirian van Ansem wint professionele fotoshoot!

Wie in oktober of november een paar Verhulst schoenen kocht bij Snoeren schoen- en voetspecialist in Teteringen, maakte kans op een mooi prijs. Er viel namelijk een professionele fotoshoot, inclusief haar en visagie te winnen!
Ontdek

Waarom goede schoenen belangrijk zijn

Bij Verhulst kijken we uit naar een nieuw seizoen vol modieuze comfortschoenen. En omdat dat stukje comfort volgens ons heel belangrijk is, geven we er in dit bericht wat meer uitleg over.
Ontdek

Get ready for the party season

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van het jaar die in het teken staat van samenzijn met familie en/of vrienden. En dan wil je er natuurlijk feestelijk uitzien. Wij dragen daar graag een steentje aan bij met onze modieuze én comfortabele schoenen.
Ontdek

Verhulst Shoes in actie voor het Diabetes Fonds

Bij Verhulst zien we maatschappelijke betrokkenheid als een must. Daarom hebben we dit najaar een actie opgezet voor het Diabetes Fonds. Bij aankoop van deze speciale editie Tara-sneaker doneert Verhulst 5% van de opbrengst aan dit goede doel.
Ontdek

5x Schoenentrends - Najaar 2018

Kleed jij je graag volgens de laatste mode? Ook op het gebied van schoenen zijn er ieder seizoen verschillende trends te ontdekken. In dit artikel zetten we de vijf belangrijkste trends voor je op een rijtje. Wat is jouw favoriete trend?
Ontdek

Winnares winactie nieuwsbrief bekend

Afgelopen juli konden alle leden van de Verhulst nieuwsbrief kans maken op een paar Verhulst schoenen naar keuze. Inmiddels is de gelukkige winnares bekend en heeft ze een paar ’super leuke boots’ uitgezocht!
Ontdek

Het najaar is in zicht!

Hoera! De nieuwe Verhulst collectie ligt weer in de winkels. De collectie bestaat dit najaar niet alleen uit stijlvolle laarsjes en stoere veterboots, maar ook sneakers, instappers en pumps mochten niet ontbreken.
Ontdek

Verhulst Shoes 85 jaar!

Om te vieren dat we 85 jaar bestaan brengen we een limited collectie uit bestaande uit deze muiltjes! Verkrijgbaar in 7 kleuren!
Ontdek
Divide