Was je voetbedden voor aanhoudende frisheid

Wist jij dat de voetbedden van Verhulst wasbaar zijn? Je kunt deze dus eens in de zoveel tijd wassen om ze fris en schoon te houden. Maar onze voetbedden hebben nog veel meer mooie eigenschappen.
Ontdek

Feestelijke inspiratie

December is een feestelijke maand. En tijdens de feestdagen wil je vaak net wat meer aandacht aan je outfit besteden dan anders. Daarom zetten wij de feestelijkste Verhulst modellen voor je op een rijtje!
Ontdek

Wat te doen met je schoenendoos?

Je herkent het wel. Je hebt nieuwe schoenen gekocht maar de schoenendoos blijft nog weken rondslingeren in huis. Wij delen wat leuke bestemmingen voor de doos.
Ontdek

Inspiratie voor het najaar

Nog geen besluit genomen welk model je favoriet is? In dit filmpje laten we de populairste modellen van Verhulst aan je zien!
Ontdek

Winnaressen van de Verhulst Zomer Actie

Afgelopen maanden stonden in het teken van de Verhulst Zomer Actie. We kregen 20 leuke inzendingen binnen en daar werden wij erg blij van!
Ontdek

Schoenentrends voor najaar 2019

De ‘r’ zit weer in de maand. Dat wil zeggen dat het najaar echt is begonnen! Ben jij nog op zoek naar de perfecte schoenen voor komende maanden? Wij zetten de trends voor je op een rijtje.
Ontdek

Shop nu onze najaarscollectie!

De zomervakantie is voorbij. Tijd om in de stemming te komen voor de nieuwe Verhulst najaarscollectie. Er is weer hard gewerkt om modieuze én comfortabele enkellaarsjes, bikerboots, sneakers, hoge laarzen en meer te ontwerpen. 
Ontdek

Verhulst Zomer Actie 2019!

Wil jij een paar nieuwe Verhulst Schoenen winnen? Doe mee met de Zomer Actie en maak een zomerse foto met je Verhulst schoenen. De leukste, creatiefste foto's winnen een paar Verhulst shoes naar keuze!
Ontdek

Winnares ingezonden antwoordkaarten

Bij iedere nieuwe Verhulst aankoop vind je een antwoordkaart in de schoenendoos. Vul je deze in en stuur je hem (fysiek of digitaal) toe? Dan maak je kans op een gratis paar Verhulst Shoes!
Ontdek

De mooiste schoenen voor de Paasdagen

De Paasdagen staan voor de deur, een goed moment om jezelf te trakteren op een paar nieuwe schoenen. Want je wil er natuurlijk wel op je Paasbest uitzien!
Ontdek
Divide