Winnares winactie nieuwsbrief bekend

Afgelopen juli konden alle leden van de Verhulst nieuwsbrief kans maken op een paar Verhulst schoenen naar keuze. Inmiddels is de gelukkige winnares bekend en heeft ze een paar ’super leuke boots’ uitgezocht!
Ontdek

Het najaar is in zicht!

Hoera! De nieuwe Verhulst collectie ligt weer in de winkels. De collectie bestaat dit najaar niet alleen uit stijlvolle laarsjes en stoere veterboots, maar ook sneakers, instappers en pumps mochten niet ontbreken.
Ontdek

Verhulst Shoes 85 jaar!

Om te vieren dat we 85 jaar bestaan brengen we een limited collectie uit bestaande uit deze muiltjes! Verkrijgbaar in 7 kleuren!
Ontdek

Easter ready

Ben jij al helemaal klaar voor dit heerlijke lange weekend?
Ontdek

Avontuur!

Bereid je voor op het avontuur met Emily pump! Een Verhulst pump draag je de hele dag!
Ontdek

Rosa sneaker

Onze favoriet voor deze lente? Dat is de Rosa sneaker!
Ontdek

Comfort & Elegantie

Chiara veterschoen geeft je The best of both worlds: Comfort én elegantie.
Ontdek

Make Over & Fotoshoot Amsterdam

Mevrouw Marka Gansekoele-van Baren was de gelukkige, zij won niet alleen een paar Verhulst schoenen, maar ook een Make Over & een professionele Fotoshoot in Amsterdam!
Ontdek

Fresh new start!

Hou jij ook zo van een frisse nieuwe start? Ga dit jaar voor een stoere cleane look met onze Kim veterboots #clean #boots #freshnewstart #fashion #verhulstshoes
Ontdek

Een wensballon voor geluk

Wensballonnen worden al eeuwen gebruikt, om de geesten gunstig te stemmen en geluk, liefde, succes en gezondheid mogelijk te maken. Oorspronkelijk komt de ballon uit China. Het licht van de ballon symboliseert ook wijsheid en inzicht. Een mooi moment om een wensballon op te laten is met oud & nieuw als alternatief voor vuurwerk. Maak hier een mooi moment van om samen te komen. Bij het oplaten fluister je de wens en kijk je de wensballon na, of schrijf de wens op de ballon! #creatingnewmemories
Ontdek
Divide