Verhulst Shoes in actie voor het Diabetes Fonds

Bij Verhulst zien we maatschappelijke betrokkenheid als een must. Daarom hebben we dit najaar een actie opgezet voor het Diabetes Fonds. Bij aankoop van deze speciale editie Tara-sneaker doneert Verhulst 5% van de opbrengst aan dit goede doel. De sneakers zijn vanaf nu te koop bij diverse Verhulst verkooppunten!
Ontdek

5x Schoenentrends - Najaar 2018

Kleed jij je graag volgens de laatste mode? Ook op het gebied van schoenen zijn er ieder seizoen verschillende trends te ontdekken. In dit artikel zetten we de vijf belangrijkste trends voor je op een rijtje. Wat is jouw favoriete trend?
Ontdek

Winnares winactie nieuwsbrief bekend

Afgelopen juli konden alle leden van de Verhulst nieuwsbrief kans maken op een paar Verhulst schoenen naar keuze. Inmiddels is de gelukkige winnares bekend en heeft ze een paar ’super leuke boots’ uitgezocht!
Ontdek

Het najaar is in zicht!

Hoera! De nieuwe Verhulst collectie ligt weer in de winkels. De collectie bestaat dit najaar niet alleen uit stijlvolle laarsjes en stoere veterboots, maar ook sneakers, instappers en pumps mochten niet ontbreken.
Ontdek

Verhulst Shoes 85 jaar!

Om te vieren dat we 85 jaar bestaan brengen we een limited collectie uit bestaande uit deze muiltjes! Verkrijgbaar in 7 kleuren!
Ontdek

Easter ready

Ben jij al helemaal klaar voor dit heerlijke lange weekend?
Ontdek

Avontuur!

Bereid je voor op het avontuur met Emily pump! Een Verhulst pump draag je de hele dag!
Ontdek

Rosa sneaker

Onze favoriet voor deze lente? Dat is de Rosa sneaker!
Ontdek

Comfort & Elegantie

Chiara veterschoen geeft je The best of both worlds: Comfort én elegantie.
Ontdek

Make Over & Fotoshoot Amsterdam

Mevrouw Marka Gansekoele-van Baren was de gelukkige, zij won niet alleen een paar Verhulst schoenen, maar ook een Make Over & een professionele Fotoshoot in Amsterdam!
Ontdek
Divide