Schoenentrends voor najaar 2019

De ‘r’ zit weer in de maand. Dat wil zeggen dat het najaar echt is begonnen! Ben jij nog op zoek naar de perfecte schoenen voor komende maanden? Wij zetten de trends voor je op een rijtje.
Ontdek

Shop nu onze najaarscollectie!

De zomervakantie is voorbij. Tijd om in de stemming te komen voor de nieuwe Verhulst najaarscollectie. Er is weer hard gewerkt om modieuze én comfortabele enkellaarsjes, bikerboots, sneakers, hoge laarzen en meer te ontwerpen. 
Ontdek

Verhulst Zomer Actie 2019!

Wil jij een paar nieuwe Verhulst Schoenen winnen? Doe mee met de Zomer Actie en maak een zomerse foto met je Verhulst schoenen. De leukste, creatiefste foto's winnen een paar Verhulst shoes naar keuze!
Ontdek

Winnares ingezonden antwoordkaarten

Bij iedere nieuwe Verhulst aankoop vind je een antwoordkaart in de schoenendoos. Vul je deze in en stuur je hem (fysiek of digitaal) toe? Dan maak je kans op een gratis paar Verhulst Shoes!
Ontdek

De mooiste schoenen voor de Paasdagen

De Paasdagen staan voor de deur, een goed moment om jezelf te trakteren op een paar nieuwe schoenen. Want je wil er natuurlijk wel op je Paasbest uitzien!
Ontdek

Shop nu onze voorjaarscollectie!

We hebben al een heerlijk voorproefje van het voorjaar gehad. Genoeg om in de stemming te komen voor de nieuwe Verhulst collectie, die vanaf nu te bekijken én te koop is. Heb jij de collectie al in de winkels zien liggen?
Ontdek

Mirian van Ansem wint professionele fotoshoot!

Wie in oktober of november een paar Verhulst schoenen kocht bij Snoeren schoen- en voetspecialist in Teteringen, maakte kans op een mooi prijs. Er viel namelijk een professionele fotoshoot, inclusief haar en visagie te winnen!
Ontdek

Waarom goede schoenen belangrijk zijn

Bij Verhulst kijken we uit naar een nieuw seizoen vol modieuze comfortschoenen. En omdat dat stukje comfort volgens ons heel belangrijk is, geven we er in dit bericht wat meer uitleg over.
Ontdek

Get ready for the party season

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van het jaar die in het teken staat van samenzijn met familie en/of vrienden. En dan wil je er natuurlijk feestelijk uitzien. Wij dragen daar graag een steentje aan bij met onze modieuze én comfortabele schoenen.
Ontdek

Verhulst Shoes in actie voor het Diabetes Fonds

Bij Verhulst zien we maatschappelijke betrokkenheid als een must. Daarom hebben we dit najaar een actie opgezet voor het Diabetes Fonds. Bij aankoop van deze speciale editie Tara-sneaker doneert Verhulst 5% van de opbrengst aan dit goede doel.
Ontdek
Divide