MEETINSTRUCTIES VOOR EEN PERFECT PASSEND VERHULST-PAAR


Verhulst produceert schoenen die perfect passen. Hierbij wordt niet alleen gelet op de lengte van uw voet maar ook de breedte; de wijdte maat. Een schoen past goed als deze de juiste ruimte heeft bij de tenen, een perfecte hielaansluiting geeft en zorgt voor de correcte ruimte en steun in de breedte. Het is daarom van belang dat u uw voet goed opmeet. Via onderstaande instructies kunt u uw ‘Verhulst-maat’ bepalen. Uiteraard kunt u ook bij al onze dealers binnenlopen voor een uitgebreide voetmeting, zij helpen u graag aan het perfect passend Verhulst-paar.

Uw lengtemaat;

Verhulst damesschoenen worden in Engelse maten geproduceerd. Weet u uw Engelse schoenmaat niet maak dan gebruik van het document ‘lengtemaat-meetinstructies’ om uw lengtemaat te bepalen. Verhulst produceert de collectie in de lengtematen 3½ t/m 10.

Uw wijdtemaat;

De wijdtemaat wordt aangeduid met alfabetisch oplopende letters. Voor de wijdtemaat heeft u een meetlint nodig. Plaats het meetlint horizontaal om de bal van uw voet, het breedste gedeelte en lees het aantal millimeters af. Zorg ervoor dat u geen spanning op het meetlint uitoefent. Verhulst produceert de collectie in de maten G, G½, H, H½ en K.

Uw Schachtmaat;

Verhulst voert bij hoge laarzen ook diverse schachtmaten. Om te bepalen welke schachtmaat u heeft meet u de omvang van de kuit.
S = 34cm
M = 37cm
L = 39 - 40cm
XL = 43cm
XXXL = 47cm


Maattabel;
Nu u uw lengte en wijdtemaat heeft leest u uw Verhulst-maat (Engelse maat) af via onderstaande tabel.


Voorbeeld; Uw lengte maat heeft u bepaald op 240mm en uw wijdtemaat op 237,5mm.
Uw Verhulst-maat is 5 H½.


Divide